sluiten

Over ons

Vloerdecor Zutphen is een familiebedrijf gespecialiseerd in het adviseren en leggen van luxe vloeren. We werken samen met hoogsegment leveranciers om vloeren op maat te creëren die hun unieke stijl weerspiegelen, van traditionele tegels tot moderne parketvloeren. Elke vloer wordt met zorg en aandacht voor detail gemaakt, zodat uw vloeren met vakmanschap worden geïnstalleerd.

Vloeren vormen de basis van het interieur van je huis. Het is wat je elke dag ziet, voelt en bewandelt. De kwaliteit van uw vloer kan het gevoel en de uitstraling van uw huis maken of breken. Als u er zeker van wilt zijn dat uw vloeren top zijn, dan moet u Vloerdecor Zutphen overwegen.

Samen met onze interieur architect kunnen we kijken naar uw wensen, en daarop eventueel een interieur voor u samenstellen. We denken graag met u mee, en tekenen graag een complete interieur. 
 
Ons bedrijf voorziet huiseigenaren al sinds 2013 van de hoogste kwaliteit vloeren in Nederland. Met meer dan 10 jaar ervaring in deze branche hebben we een diepgaand begrip ontwikkeld van hoe we onze klanten de best mogelijke ervaring kunnen bieden als het gaat om kiezen voor nieuwe vloeropties. We weten hoe we een gepersonaliseerde winkelervaring kunnen creëren die is afgestemd op uw behoeften, zodat u precies kunt vinden wat het beste bij uw huis past, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over iets anders!